تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

21 و 23 بهمن 99

20 و 21 و 23 بهمن 99

تذکرات مهم:

1. با توجه به باز شدن فایل انتخاب واحد در زمان مقرر، کلیه دانشجویان موظفند مطابق تقویم آموزشی نسبت به انتخاب واحد اقدام نمایند.
  2. کلیه دانشجویان باید نسبت به پرداخت بدهی گذشته و شهریه اقدام نمایند. در غیر اینصورت امکان اخذ واحد برای ایشان فراهم نخواهد شد.
  3. کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ملزم به انتخاب حداقل 12 واحد درسی برای دوره تماموقت و حداقل 10 واحد درسی برای دوره پاره‌وقت میباشند.
  4. کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که جمع واحدهای باقیمانده آنان کمتر از 12 واحد می باشد ملزم به اخذ تمامی واحد های باقیمانده میباشند.
  5. دانشجویانی که دارای شرایط اخراجی بواسطه مشروطی، اتمام سنوات و یا اتمام معافیت تحصیلی میباشند باید برای رفع مشکل آموزشی خود قبل از شروع انتخاب واحد به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نمایند.
  6. مسئولیت رعایت انتخاب دروس همنیاز و پیش نیاز به عهده دانشجو می باشد. در صورت عدم رعایت، درس یا دروس اخذ شده توسط گروه آموزشی حذف و امکان انتخاب درس جدید میسر نخواهد بود.
  7. دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 مشروط شدهاند حق انتخاب بیشتر از 14 واحد درسی را ندارند (به استثناء دروس "اندیشه ها و وصایای امام خمینی(ره)"و "آشنایی با قرائت و روانخوانی ‎‎قرآنکریم").
  8. با توجه به احتمال حذف  و ادغام تعدادی از دروس به دلیل به حد نصاب نرسیدن کلاس، لازم است دانشجویان پس از حذف و اضافه نسبت به دریافت آخرین وضعیت انتخاب واحد خود از سایت اقدام نمایند.
  9. دانشجویانی که در نیمسالهای گذشته میهمان بودهاند باید جهت ارسال ریز نمرات خود از دانشگاه مقصد به این واحد دانشگاهی اقدام لازم  بعمل آورند تا با مشکل انتخاب واحد مواجه نگردند.
  10. دانشجویان میهمان از سایر واحدهای دانشگاهی ملزم به رعایت ضوابط و مقررات این واحد دانشگاهی میباشند.
  11. اخذ دروسی که تداخل زمانی و یا امتحانی در برنامه هفتگی دارند تحت هر شرایطی مجاز نبوده و در صورت عدم رعایت، درس یا دروس مربوط حذف خواهند شد.
  12. حداقل واحد انتخابی برای دانشجویان مقطع کارشناسیارشدناپیوسته 8 واحد و برای دانشجویان دوره دکتری 6 واحد میباشد.
  13. دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی موظفند در هر نیمسال تحصیلی، 2 واحد درس معارف اسلامی را اخذ و انتخاب نمایند.
  14. دانشجویان مقطع کارشناسیارشدناپیوسته که فقط درس باقیمانده‌ی آنها "پایان نامه" میباشد، موظفند پس از تائید گروه آموزشی و آموزش دانشکده نسبت به اخذ پایان نامه یا تمدید آن اقدام نمایند.
  15. دانشجویان مقطع دکتری تخصصی نسبت به اخذ درس آزمون جامع و رساله (پایان نامه) پس از تائید گروه آموزشی اقدام نمایند.

( ۳ )

نظر شما :