قابل توجه دانشجویان گرامی

امتحانات پایان نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۹ تیر ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۸ کد : ۱۸۶۰ اخبار اطلاعیه

با توجه به شروع امتحانات پایان نیمسال دوم 1400-1399 از تاریخ 12 لغایت 24 تیرماه 1400، نکات ذیل جهت اطلاع دانشجویان گرامی دانشکده علوم انسانی اعلام میگردد:

دانشجویان موظف به شرکت در امتحان مجازی پایان ترم در سامانه دان و به صورت غیر حضوری مطابق برنامه امتحانی و کارت ورود به جلسه می باشند.

عدم شرکت دانشجو در آزمون پایان نیمسال دوم 00-99 طبق روز و ساعت اعلامی، به منزله غیبت تلقی شده و برای دانشجو در کارنامه وضعیت غیبت ثبت میگردد.

دانشجویان حتما برنامه امتحانی ثبت شده در سامانه دان را با کارت ورود به جلسه خود در آموزشیار تطبیق داده و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت موارد را به مدیر گروه یا رئیس اداره آموزش دانشکده تا قبل از زمان امتحان اطلاع دهند تا مشکل رفع گردد.

دانشجویان برای شرکت در جلسه امتحان باید ملزومات مورد نیاز مانند رایانه، تلفن همراه ، لوازم التحریر  و پاسخنامه سربرگدار واحد تهران شرق را به تعداد کافی بهمراه داشته باشند.

پاسخنامه سربرگدار واحد تهران شرق

اگر  امکان تهیه پاسخنامه سربرگدار برای هر امتحان وجود نداشت، می بایست قبل از امتحان هر درس، اطلاعات سربرگ پاسخنامه واحد تهران شرق را بالای برگه سفید A4 نوشته شود و سپس به سوالات پاسخ داده شود.

دانشجویان لازم است در بازه زمانی امتحان هر درس، پاسخنامه امتحانی خود را در سامانه دان آپلود کرده و همزمان به ایمیل استاد هر درس نیز ارسال نمایند.

دانشجویان به منظور آشنایی با شیوه امتحان و مشاهده راهنمای شرکت در آزمون پایان ترم، از آدرس زیر استفاده نمایند.

دانشجویان حتما تلفن همراه و یا لپ تاپ خود را در زمان امتحان شارژ نموده تا در صورت قطع احتمالی برق دچار مشکل نشوند. همچنین پیشنهاد میگردد اینترنت موبایلی نیز در اختیار داشته باشند و جهت جلوگیری از اشکالات ناخواسته در زمان برگزاری امتحان، از اینترنت پرسرعت پایدار استفاده شود.

دانشجویان لازم است نرم افزارهای مورد نیاز جهت باز کردن فایلهای PDF و تصویری و کاهش دهنده حجم تصویر را در رایانه یا گوشی همراه خود داشته باشند.

دانشجویان میتوانند ضمن پیگیری اخبار مربوط به امتحان از سایت دانشگاه و کانالهای اطلاع رسانی رسمی، در صورت بروز هرگونه مشکل در زمان برگزاری امتحان، با پشتیبانهای فنی، همکاران دانشکده یا شماره همراه 09044216193 تماس بگیرند.

با آرزوی موفقیت و سربلندی شما دانشجویان عزیز

دانشکده علوم انسانی