عضو هیئت علمی واحد تهران شرق به مرتبه استادی ارتقاء یافت

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۰۹۰ خبر تصویری اخبار

خانم دکتر زهره حاجیها عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به مرتبه استادی ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران شرق با صدور حکمی از سوی دکترمحمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی دکتر زهره  حاجیها  دانشیار و عضو هیات علمی تمام وقت گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به مرتبه استادی ارتقا یافت، در حکم دکترطهرانچی آمده است: با توجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد در خصوص ارتقای مرتبه جنابعالی به استادی موضوع در یکصد و هشتادمین  نشست مورخ 17/11/1400هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

به موجب این حکم از تاریخ 15/6/1400 به مرتبه استادی گروه آموزشی مربوطه در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا می یابید.

وی ابراز امیدواری کرد: ایشان در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گامهای موثر تری بردارید.

نظر شما :