تشریح آسیب به خود و راهکارهای مدیریت آن

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۱۲ کد : ۴۶۴ خبر تصویری اخبار اطلاعیه
تشریح آسیب به خود و راهکارهای مدیریت آن

به همت دفتر برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان و با همکاری گروه تخصصی روانشناسی کارگاه آموزش با عنوان " آسیب به خود و راهکارهای مدیریت آن" ویژه دانشجویان گروه روانشناسی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. فردین افرازه مدیر برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد در گفتگوئی بیان کرد: (( هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان خصوصا دانشجویان رشته روانشناسی با معضلات و مشکلات فرهنگی ، اجتماعی است که سبب آسیب به خود فرد و جامعه می شود. ))

وی افزود: (( مدرس این دوره خانم دکتر مروارید احدی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی بودند که در خصوص معضلات اجتماعی همچون اعتیاد ، استرس ، فضاهای مجازی ، اینترنت و ... به بحث و گفتگو پرداختند.))

لازم به ذکر است برای همه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی گواهینامه معتبر صادر می شود